Algemene Voorwaarden

Bestel je iets bij Atelier Huiswerk Buren of boek je een cursus?
Dan ga je automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

Betalingsgegevens Atelier Huiswerk Buren

Bedrijfsnaam: Atelier Huiswerk Buren staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66595851.
BTW: NL168798918B01
IBAN: NL76KNAB0255436785

Schilderworkshop boeken

Boek je een schilderworkshop bij Atelier Huiswerk Buren? Laten we dan even contact hebben over jouw wensen. In principe duurt een schilderworkshop ongeveer twee uur. Materiaal, koffie en thee zijn inclusief. Ervaring is niet nodig. Heb je bijzondere wensen, zoals een speciaal formaat doek of voorkeur voor een locatie dan is veel mogelijk in overleg. Wat dacht je van een arrangement: schilderen in Buren, inclusief rondleiding in de oude stad en lunch op een unieke locatie?

Samen is het goedkoper. Kom je alleen, betaal je de hoofdprijs, ben je met meer twintig man, dan zijn de kosten per persoon vanaf € 25. In overleg is veel mogelijk. Houd rekening met extra kosten voor de huur van de locatie of het vervoer van schilder en schildermateriaal.

Viltworkshop boeken

Boek je een viltworkshop bij Atelier Huiswerk Buren? Laten we dan even contact hebben over jouw wensen. In principe duurt een viltworkshop ongeveer vijf uur. Materiaal, koffie, thee en lunch zijn inclusief. Ervaring is niet nodig. Heb je bijzondere wensen, zoals een speciaal formaat of een speciaal ras schaap of voorkeur voor een locatie dan is veel mogelijk in overleg tegen extra kosten.

Samen is het goedkoper. Kom je alleen, betaal je de hoofdprijs, ben je met tien man, dan zijn de kosten per persoon vanaf € 35. In overleg is veel mogelijk. De groepen om te vilten zijn meestal vier tot acht mensen. Houd rekening met extra kosten voor de huur van de locatie of het vervoer.

Schilderij, vacht, wandkleed of keramiek op maat

Op de website staan voorbeelden van schilderijen, aquarellen, ansichtkaarten en beschilderd keramiek. En van wol gevilte vachten (vegetarische vachten). Het is ook mogelijk om een bestelling te plaatsen. Wil je dat? Laten we dan even contact hebben over jouw wensen. Formaat, materiaal, onderwerp, alles is bespreekbaar.

Levertijd

Na ontvangst van je betaling ontvang je je bestelling (tenzij speciaal gemaakte artikelen) binnen 5 werkdagen. Natuurlijk doe ik mijn best om de bestelling zo snel mogelijk te versturen. Ik stuur je een berichtje als dit is gedaan en ik hoor graag van jou of je het bestelde in goede orde hebt ontvangen.

Verzending

Alle prijzen op deze site zijn INCLUSIEF BTW en INCLUSIEF verzendkosten, tenzij anders vermeld. De producten en schilderijen worden in principe met gewone post verzonden. Als we samen een andere manier van verzending afspreken, dan zijn de kosten voor de ontvanger (tenzij anders afgesproken). Schilderijen kunnen (in overleg) ook worden opgehaald of bezorgd.

Levertijd custom made

Schilderen op bestelling kost tijd. Afhankelijk van het onderwerp, de grootte van het doek, het materiaal of de aantallen kan het een week tot enkele weken duren voor de bestelling gereed is. Wanneer akkoord is bereikt over ontwerp en prijs, is een aanbetaling van 25% vereist. Zodra de bestelling gereed is, hebben we contact over het eindresultaat en de bezorging (na betaling).

Foutje?

Ik doe mijn uiterste best om alles veilig, compleet en op tijd bij jou thuis te krijgen, maar er kan natuurlijk altijd iets misgaan. Laat het me dan weten, dan kunnen we samen een oplossing vinden! Niet tevreden? Meld het dan. Als je binnen twee weken het product terugstuurt, krijg je je geld terug. Dit geldt niet voor speciale bestellingen. Daar moeten we iets anders op verzinnen.

Atelier Huiswerk Buren
Zoetendaal 22
4116 BM Buren
E-mail: margo.vonk@gmail.com
Telefoonnr: 
06 5166 2607