Modellen gezocht

Zorgelijk typje

Dieren schilderen vind ik het leukste wat er is. Ik heb al veel ‘lievelings’ dieren op het witte doek vastgelegd. Bijvoorbeeld een echte Fries – een prachtig zwart paard met grijzende manen of een eigenwijze border collie. Elke opdracht begint met verkennen. Wat maakt het dier bijzonder? Is het zijn houding, zijn blik? Meestal maak ik eerst een paar schetsen. Zoals van deze Heidewachtel die altijd zorgelijk kijkt.

Zorgelijk kijkende Heidewachtel

Zit jouw hond lang genoeg stil om model te staan? Kom het uitproberen op 30 juni op de betuwse markt in Buren. Zo’n schets met potlood, krijt of houtskool is zo klaar. Soms binnen vijf minuten!

Ik verzamel Burense honden voor een expositie. Zaterdag 30 juni is het een leuke uitdaging om zoveel mogelijk honden te tekenen tijdens de markt. Een geslaagde schets is op 30 juni te koop voor €10. Natuurlijk is kopen is niet verplicht. Voor de expositie kan ik alle materiaal gebruiken. Wie weet komt ook jouw hond in de expositie terecht.

Dit bericht is ook verschenen op Burenstad

Lukt het niet om naar Betuws Buren te komen? Neem dan contact op met Margo om te kijken hoe we jouw lievelingsdier op papier krijgen!