Peer met passie

Ook je huisdier wordt een stuk leuker als Margo Vonk hem schildert. Peer met passie

Het is echt het allerleukst als je iets schildert wat je ook echt leuk vindt. Dan wordt het vanzelf schilderen met passie. En wat ook helpt is een doel. Voor wie is het schilderij? Wat wil je ermee? Als ik schilder, kies ik het liefst mensen of dieren uit als object. Het is jammer dat ze niet stil blijven zitten, maar misschien is het daarom wel extra leuk om ze te ‘vangen’. En een foto helpt wel…

Voor een vriendin met een feestje en een hond zocht ik een leuk cadeau. De hond had ik al meerdere keren op de foto gezet met als doel een schilderij te maken. Gelukkig was ik dat niet vergeten toen ze een feestje aankondigde. Het perfecte cadeau voor mijn vriendin is natuurlijk een schilderij van haar hond. En omdat het feest 5 jaar Do & CO is en ze de prachtigste interieur stoffen verkoopt, werd het nog leuker om aan de slag te gaan. Hieronder zie je ongeveer hoe Peer op het doek kwam.

Denk nu niet: ‘O, wat moeilijk, dat zou ik nooit kunnen’.
Want dat is niet zo.
Ik leer het je.

Of ik doe het voor je. We worden het vast wel eens over de prijs!

Schets van Peer
Peer doemt op
Peer met passie

Bewaren