Schilderen in Buren

Setje op de bank. Olie op canvas

Schilderen is echt niet zo moeilijk als het lijkt. En heel erg gezellig.
Margo leert u in een paar uur toveren met rood, geel en blauw op het doek. Er is ruimte in haar atelier voor 10 mensen. Als de groep groter is, zoeken we een ruimte in Buren (tegen extra kosten voor huur). Wat we gaan schilderen bepaalt u zelf. Een wulpse vrouw lukt altijd, maar in de Betuwe kunt u ook fruit schilderen of uw huisdier. Alles is mogelijk in overleg.

Schilderen met licht

Schilderen zoals de oude meesters: ouderwetse techniek in een modern jasje.

Het lijkt toveren met kleur en licht. Echter het is gewoon toepassen van goede technieken om zo’n natuurgetrouwe appel of peer te schilderen.

Kom langs in Buren en ik leer ú hoe makkelijk schilderen werkelijk is.

img_0928
Peer van twee cursisten. Toveren met licht.

Wulpse vrouwen op het doek

Samen met vriendinnen bijkletsen onder het genot van een glaasje wijn. De wulpse, dikke vrouwen van Margo kunnen er geen genoeg van krijgen. Overigens worden de dames steeds slanker en vrolijker. Komt u dat niet bekend voor na een avondje feesten met vrienden?

Setje op de bank met Olijf
Setje op de bank met Olijf

Schilder je huisdier

Het is echt het allerleukst als je iets schildert wat je ook echt leuk vindt. Dan wordt het vanzelf schilderen met passie. En wat ook helpt is een doel. Voor wie is het schilderij? Wat wil je ermee? Als ik schilder, kies ik het liefst mensen of dieren uit als object. Het is jammer dat ze niet stil blijven zitten, maar misschien is het daarom wel extra leuk om ze te ‘vangen’. En een foto helpt wel… Je huisdier heb je in twee of drie lessen op het doek.

Peer met passie
Peer met passie

Bewaren

Atelier Huiswerk Buren vind je in de Betuwe

Schilderen bij mij kan op afspraak. Je vindt mijn gegevens hier.
Ik schilder ook in opdracht. Mensen en dieren op doek of hout.

Bewaren