Feestje – samen op pad

Klaar voor het feest: samen op pad.

400.00

Speciaal voor Kerst een korting op ‘Feest”.

Feest: Samen op pad. Als je naar een feestje gaat, dan zorg je voor een vrolijke jurk, parels en een imposant kapsel. Bij het schilderen van dit stel heb ik de kijkers op Facebook mee laten beslissen over de kapsels. Veel krullen en een bob. Dat is het ook geworden.

Het schilderij is olie op doek (met parels) met het formaat 80 x 100.
De prijs is (exclusief verzending/bezorging).

Categorie:

Beschrijving

Samen op pad. Als je naar een feestje gaat, dan zorg je voor een vrolijke jurk, parels en een imposant kapsel. Bij het schilderen van dit stel heb ik de kijkers op Facebook mee laten beslissen over de kapsels. De wens was veel krullen en een bob. Dat is het ook geworden.

Verder vind je op het schilderij echte parels. Toevallig in Buren gekocht bij het Koolwitje. En een mooi behangetje van do&co. Zo krijgt het geheel een Buren‘s accent.

Gegevens schilderij:
Feestje
olie op doek (met parels)
80 x 100.
Prijs: € 400,–
De prijs is (exclusief verzending/bezorging).

Wil je nu liever zelf kiezen hoe de dames (en heren) er uitzien? Dan kan dat natuurlijk ook. Het is mogelijk een schilderij te bestellen op maat. Geef aan wat je wilt: Kleur, figuren, onderwerp, compositie enz. Neem een foto van de lievelingsjurk van je vriendin, haar haarkleur en lievelingswijntje…

Een bestelling is al mogelijk vanaf € 50,- (olieverf op linnen of canvas, 30×30 cm, exclusief verzending). Of vanaf € 10,- (acryl op canvas, 10×10 cm, exclusief verzending).

De kleuren van de schilderijen kunnen iets afwijken van het origineel, dus kom daarom gerust de schilderijen vrijblijvend bekijken in Buren op afspraak.

Feestje

Echt een feestje is schilderen met zijn allen! Bijvoorbeeld zo’n vrolijke wulpse dame. Dat kan natuurlijk ook bij Atelier Huiswerk Buren. Op deze site vind je onder de categorie ‘workshops‘ wat er allemaal mogelijk is. Vind je niet wat je zoekt? Neem dan contact op met Margo om te kijken hoe we jou wensen kunnen verwezenlijken.

Andere suggesties…