Fries op het doek

En Fries in het blauw

250.00

Niets is zo leuk als een persoonlijk cadeau. Bijvoorbeeld een schilderij van je lievelingshuisdier. Of een wulpse dame met de outfit van jouw vriendin en haar lievelingsjurk.

Het voorbeeld is een cadeau voor een verjaardag. Het bijzondere Friese paard Idske vereeuwigd op het doek.

Isdke de blauwe Fries

olie op doek

100 x 100

€ 250 (exclusief verzending/bezorging)

Op bestelling

Met goede foto’s schilder ik op bestelling een poes, hond, schaap of paard. De grootte bepaalt de prijs. De kleine varianten zijn al verkrijgbaar voor € 1o,00 exclusief verzendkosten.

Natuurlijk schilder ik ook mensen. Soms waarheidsgetrouw, maar meestal met een vrolijke twist.

Beschrijving

Een blauwe Fries

Niets zo leuk als een persoonlijk cadeau. Bijvoorbeeld je lievelingspaard op het doek. Deze Fries heeft een flink formaat. 100 x 100 cm en kost € 250.

Een Fries in het blauw

Ik schilderde hem al een tijdje geleden, namelijk in 2013.
En eerder schreef ik er dit over.

October 31, 2013

Vraagt iemand aan mij: ‘schilder mijn paard. Het is een Fries.’ Ik heb er wel een tijdje over na moeten denken. Een Fries is zwart. En schilderen met zwart, dat doe ik liever niet. Dankzij het schilderen met kinderen heb ik een oplossing gevonden. Ik schilder gewoon niet met zwart. Misschien op het laatst. Of gewoon niet.

Ik begin met veel wit, een beetje blauw en weinig zwart. Jammer dat ik hem niet gewoon wit kan laten… Dan is ie al heel erg spannend, alleen in mijn ogen niet af. Dus aan de slag met zwart, grijs, wit en heel veel blauw. Uiteindelijk is het een een echte Fries. Zwart zijn alleen de manen en de ogen.