Schilderworkshop – Wulpse vrouwen op het doek

40.00

Schilder jezelf maar dan anders

Feestje?! Schilderen op de mooiste terrassen van de Betuwe. Elke even zaterdag zijn er workshops van Atelier Huiswerk Buren. Boek snel een plekje, anders zijn de cursussen uitverkocht. Voor € 40,- word je verwelkomd met koffie, thee of fris met iets lekkers. Je schildert ongeveer twee uur en eindigt met heerlijks op een plankje met een drankje.

Beschrijving

De hele zomer is het feest

Schilderen is altijd een feest, zeker als je samen met vrienden en vriendinnen schildert in een ommuurde tuin in de stadsboerderij in Buren – de mooiste stad in de Betuwe. Schilderen en tegelijkertijd verwend worden met iets lekkers bij de koffie of thee.

Wil je ook schilderen bij de stadsboerderij van Atelier Huiswerk Buren?

Dan kun je je via deze pagina direct opgeven!

Meer informatie kun je opvragen bij Margo Vonk van Atelier Huiswerk Buren,

Wulpse vrouwen op het doek

Onder de afbeelding vind je meer informatie over de schilderworkshops.

Wulpse dames op het doek

Zo’n vrolijke dame of heer met een wijntje lukt eigenlijk altijd. Terwijl je bezig bent verschijnt er vanzelf een prachtig schilderij. En, heel bijzonder, vaak is het een vrolijke versie van jezelf! Dat hoeft trouwens niet. Om je te helpen heb ik allerlei voorbeelden. Er zijn zo veel verschillende kunstenaars die deze wulpse dames schilderen, er is altijd wel een voorbeeld dat jou aanspreekt.

Organiseer een feestje in de Betuwe

In principe is elke even geschikt om te schilderen. Welke dag zou jij het liefst komen met je familie of je vrienden? Dat kan ook op een zaterdag of zondag. Maak een afspraak met Margo van Atelier Huiswerk Buren. Boek snel een plekje, anders is de agenda vol. Voor € 40,- word je verwelkomd met koffie, thee of fris met iets lekkers. Je schildert ongeveer twee uur en eindigt met een drankje. Natuurlijk is het programma gemakkelijk uit te breiden met een duurzame lunch of een uitgebreide borrel.

Agenda workshop

Even opwarmen met koffie en thee.
Schilderen: ongeveer twee uur.

Nagenieten met een een (fris)drankje.

Voorwaarden

De kosten zijn € 40 voor alle schildermateriaal en inclusief koffie en thee.
Dit zijn de kosten voor een groep van 10 personen. De prijs voor een workshop voor vier mensen is € 60 per persoon.

Inbegrepen zijn alle schildermateriaal, doek (30x30x4 cm), twee drankjes en  iets lekkers. Extra consumpties en groter schilderdoek tegen meerprijs. Reserveren = betalen. Retour kosten tot twee weken van te voren – daarna krijg betaal je 25%. Natuurlijk mag er wel iemand anders komen in jouw plaats.

Contactgegevens:
Atelier Huiswerk Buren –
Margo Vonk
Zoetendaal 22
4116 BM Buren
06 – 51662607
margo.vonk@gmail.com
www.atelierhuiswerkburen.nl

Bewaren