Workshop op locatie

Studenten verliefd in New York

Iedereen schildert zich zelf

Het is misschien gek, maar als ik niet goed weet wat voor opdracht ik kan geven om te schilderen, dan vraag ik de cursisten om een zelfportret te schilderen. ‘Moeilijk’, zie ik je denken. Nou, dat valt wel mee!

Kijk naar dit prachtige voorbeeld van zes cursisten op een zorgboerderij. Van kind tot volwassene, echter qua ontwikkeling vergelijkbaar met jonge kinderen. Zij schilderen zichzelf en dat levert deze prachtige portretten op. Alleen de Denise houdt het bij hartjes, want daar houdt ze zoveel van…

Schilderen op een zorgboerderij
Schilderen op een zorgboerderij

Wulpse vrouwen op het doek

Zin in een leuk uitje met je vriendinnen of familie? Kom zelf eens proberen hoe leuk en vooral hoe gemakkelijk het is om een schilderij te maken waar je trots op bent.

Zeker als je schildert in de geest van de ‘dikke’ of ‘wulpse’ dames. Kijk naar het voorbeeld ‘Verliefd op New York‘. Leanne en haar vriend poseren in het appartement met uitzicht op de skyline van New York.

Samen met vriendinnen bijkletsen onder het genot van een glaasje wijn. De wulpse, dikke vrouwen van Margo kunnen er geen genoeg van krijgen. Overigens worden de dames steeds slanker en vrolijker. Komt u dat niet bekend voor na een avondje feesten met vrienden?

Leuk feestje

Schilderen met Margo kan zowel in het atelier als op locatie. Bijvoorbeeld langs de Korne bij de Prins in Buren, de Kortenhof in Erichem of de Witte Schuur in Culemborg.

Overigens reist Margo met haar ‘ezels’ het hele land door. Schilderen bij u thuis is ook mogelijk.

Arrangement

Schilderen als onderdeel van een dagje uit? Dat kan natuurlijk altijd! In overleg regelen we koffie, lunch, diner of overnachting in de Buren. Neem nu contact op en ontvang korting op de workshop van 25%.

Kom je alleen, dan betaal je de hoofsprijs. Maar als je met zijn vieren krijg je voor € 40,– een VIP behandeling en ben je met een grote groep, wordt het nog aantrekkelijker per persoon.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren