Zo simpel kan het zijn

Schilder jezelf

Durf te dromen

Schilderen is voor veel mensen een soort droom, of eigenlijk meer een nachtmerrie. Bij schilderen denken ze direct aan termen als ‘moeilijk’, ‘onmogelijk’, ‘lastig’. Vreemd hoor. Want in werkelijkheid is schilderen vooral leuk. Misschien moet je je verwachtingen wat bijstellen. Niemand schildert direct een echte Van Gogh of Rembrandt. Heel weinig mensen bereiken het niveau van een onsterfelijke kunstenaar. Dat is ook niet nodig. Als je gewoon jezelf bent en schildert wat je leuk vindt, ontstaat er vanzelf iets moois dat niemand na kan maken. En dat noem je een uniek kunstwerk.

Schilderen is leuk

In mijn workshops laat ik mensen op een lichtvoetige manier kennismaken met schilderen. Ik vraag mensen zich zelf te schilderen met een twist. Door een simpel voorbeeld met komische trekjes neem je jezelf en vooral het schilderen wat minder serieus. Dan ontstaat er vanzelf een prachtig schilderij. Echt waar. De meeste mensen verbazen zich zelf. ‘Dat ze zoiets kunnen schilderen.’

Geloof je het niet? kijk dan onder dit linkje (mooie vrouwen op het doek) naar voorbeelden van de workshops. Om privacy redenen staan alleen de schilderijen op de site en geen foto’s van de schilders/schilderessen. Jammer want menig schilderij lijkt echt sprekend op de maker/maakster.

Op het onderstaande linkje (‘mooie vrouwen op het doek) vind je voorbeelden van cursisten.
Mooie vrouwen op het doek zie je hier.

Zin om het uit te proberen

Heb je zin om uit te proberen of schilderen iets voor jou is? Of gewoon zin in een leuke middag met vrienden? Geef je dan op voor een van de workshop. Op afspraak geef ik workshops op verschillende plekken.Het kan altijd in mijn atelier in het toeristische Buren.

Maar het kan ook op twee mooie plekken in de Betuwe. In Buren bij restaurant De Prins, in Erichem op het akker- en fruitbedrijf de Kortehof en in Culemborg bij Zorgboerderij de Witte Schuur.  De workshop bestaat uit het schilderen van een eventueel komisch zelfportret met acrylverf. Je wordt ontvangen met koffie of thee en iets lekkers. Schildermateriaal en schorten staan klaar en aan het eind praten we na met een drankje en lekkers op een plankje. De prijs is vanaf € 50 per persoon.

Korting

Natuurlijk hangt de prijs ook af van met hoeveel mensen je komt. Er is altijd wel iets te regelen voor groepen. Ben je nog niet overtuigd? Kijk dan nog even rond op de site met voorbeelden of uitleg over de workshop.

Je boekt voor de workshop via het linkje: Ja, ik kom schilderen.

Bewaren